Перейти к содержимому


Услуги программиста 1С
Профессиональные программисты 1С.
Весь комплекс услуг сопровождения 1С.

Курсы 1С
Бухгалтерам, менеджерам
и программистам.
Бесплатно!
Живое индивидуальное обучение по 1С.

Присвоение комбинации горячих клавиш

комбинация горячих клавиш

  • Авторизуйтесь для ответа в теме
Сообщений в теме: 6

#1   dobruan

dobruan

      Генерал-майор

    • Пользователи
    • PipPipPipPipPipPipPip
    • Сообщений: 344
    • Регистрация: 15-February 10
    • Откуда:Закарпатская Область , Украина

Отправлено 22 February 2012 - 13:08

Добрий день. Як назначити комбінацію гарячих клавіш для "отключение режима отображения по групам" в довіднику "Контрагенти".
Конфігурація ПУБ реліз 41.
  • 1
Конфигурація ПУБ, ЗіК, трохи Бухгалтерський облік. Все 7.7.
Бухгалтером працюю, може стану програмістом 1с, колись :-)

#2   5_kopeek

5_kopeek

      Генерал-лейтенант

    • Пользователи
    • PipPipPipPipPipPipPipPip
    • Сообщений: 608
    • Регистрация: 31-January 11
    • Откуда:Украина

Отправлено 22 February 2012 - 15:02

Добавьте на форму списка справочника кнопку с процедурой ИзмИерархия(). Установите для кнопки на закладке Команда клавиатурное сочетание, и птичку Сделать невидимым. В модуле формы списка добавьте процедуру:

Процедура ИзмИерархию()
	Если ИерархическийСписок()=1 Тогда
		ИерархическийСписок(0);
	Иначе
		ИерархическийСписок(1);
	КонецЕсли; // ИерархическийСписок()=1
КонецПроцедуры //ИзмИерархию

  • 2

Услуги программиста 1С


#3   dobruan

dobruan

      Генерал-майор

    • Пользователи
    • PipPipPipPipPipPipPip
    • Сообщений: 344
    • Регистрация: 15-February 10
    • Откуда:Закарпатская Область , Украина

Отправлено 22 February 2012 - 15:24

Добавьте на форму списка справочника кнопку с процедурой ИзмИерархия(). Установите для кнопки на закладке Команда клавиатурное сочетание, и птичку Сделать невидимым. В модуле формы списка добавьте процедуру:

Це один із способів вирішення, а чи можна без програмування? Тобто зайти в конфігуратор і назначити, чи є лише можливість кнопкам призначати комбінації клавіш?
Хотів зробити одну комбінацію відразу на всі довідники, які відображаються на екрані, можливо через глобальний модуль.

Сообщение отредактировал dobruan: 22 February 2012 - 15:40

  • 0
Конфигурація ПУБ, ЗіК, трохи Бухгалтерський облік. Все 7.7.
Бухгалтером працюю, може стану програмістом 1с, колись :-)

#4   Valerka

Valerka

      Генералиссимус

    • Пользователи
    • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
    • Сообщений: 1305
    • Регистрация: 03-April 08
    • Откуда:Каменец-Подольский

Отправлено 22 February 2012 - 15:43

В свойствах кнопки определенно есть, а вот про одну для всех в глобальном - не слышал. Разве что ВК искать?
  • 0
Можно ответить на любой вопрос, если вопрос задан правильно.
Если сообщение помогло Вам - не забудьте нажать на МАЛЕНЬКУЮ стрелочку справа снизу Изображение

#5   dobruan

dobruan

      Генерал-майор

    • Пользователи
    • PipPipPipPipPipPipPip
    • Сообщений: 344
    • Регистрация: 15-February 10
    • Откуда:Закарпатская Область , Украина

Отправлено 22 February 2012 - 15:59

В свойствах кнопки определенно есть, а вот про одну для всех в глобальном - не слышал. Разве что ВК искать?

Тут першопочатково мова йде саме не про кнопку в класичному розумінні на формі, а про елемент на панелі інструментів. Де можна бачити властивості цих кнопок?
  • 0
Конфигурація ПУБ, ЗіК, трохи Бухгалтерський облік. Все 7.7.
Бухгалтером працюю, може стану програмістом 1с, колись :-)

#6   pepe

pepe

      Генерал-полковник

    • Пользователи
    • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
    • Сообщений: 1148
    • Регистрация: 12-April 08
    • Откуда: , ,

Отправлено 22 February 2012 - 17:10

Ви можете призначати елементи на панелі інструментів у конфігураторі, Интерфейсы-Панели инструментов. Але є вбудовані елементи вікна (новий, пререгляд, редагувати...).
  • 0
Спасибо не надо, помог - есть "+" в репутацию.

#7   dobruan

dobruan

      Генерал-майор

    • Пользователи
    • PipPipPipPipPipPipPip
    • Сообщений: 344
    • Регистрация: 15-February 10
    • Откуда:Закарпатская Область , Украина

Отправлено 22 February 2012 - 19:24

Ви можете призначати елементи на панелі інструментів у конфігураторі, Интерфейсы-Панели инструментов. Але є вбудовані елементи вікна (новий, пререгляд, редагувати...).

Чи можна їм призначити комбінацію клавіш? Наприклад Ins- це новий елемент, так саме я б хотів призначити комбінацію для ієрархії в довіднику.
  • 0
Конфигурація ПУБ, ЗіК, трохи Бухгалтерський облік. Все 7.7.
Бухгалтером працюю, може стану програмістом 1с, колись :-)






Количество пользователей, читающих эту тему: 0

0 пользователей, 0 гостей, 0 анонимных