Перейти к содержимому


Услуги программиста 1С
Профессиональные программисты 1С.
Весь комплекс услуг сопровождения 1С.

Курсы 1С
Бухгалтерам, менеджерам
и программистам.
Бесплатно!
Живое индивидуальное обучение по 1С.

Розрядність виведення чисел


  • Авторизуйтесь для ответа в теме
Сообщений в теме: 14

#1   Lighta

Lighta

      Лейтенант

    • Пользователи
    • PipPip
    • Сообщений: 71
    • Регистрация: 04-March 10
    • Откуда:Ровно , Ровенская Область , Украина

Отправлено 14 January 2011 - 16:03

Хм цікавий випадок стався, як би вирішення приблемки не обовязкове ))))) але реально просто цікаво як таке може бути
І так, стандартний отчет, АнализСчета, скажем так в одного користувача відображаються 99999999. Думаю скажете ну ти ламер, розрядність збільш, або розшир колонку, а ні, тут не те, під своєю учьоткою захожу формується нормально, всі числа видно, так майже у всіх, числа типу 1 млд., розрядність 20.2. Так настройки отчета стирала, файли каталога користувача видаляла, навіть на свої підміняла, нічого не допомагає, де собака зарита?
  • 0

#2   дщпшые

дщпшые

      Генерал-майор

    • Пользователи
    • PipPipPipPipPipPipPip
    • Сообщений: 394
    • Регистрация: 13-June 09
    • Откуда:, , Украина

Отправлено 14 January 2011 - 16:07

/офф
Quote (Lighta)
так майже у всіх, числа типу 1 млд.,

Возьмите меня к себе на работу!
  • 0

#3   Lighta

Lighta

      Лейтенант

    • Пользователи
    • PipPip
    • Сообщений: 71
    • Регистрация: 04-March 10
    • Откуда:Ровно , Ровенская Область , Украина

Отправлено 14 January 2011 - 16:11

Ги-ги, biggrin , ви так копійнули що виходить всі числа мільярди, а нєтушкі тільки по кількох рахунках))))))))
  • 0

#4   Zaval

Zaval

      Генерал-полковник

    • Пользователи
    • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
    • Сообщений: 1109
    • Регистрация: 26-December 07
    • Откуда: , ,

Отправлено 14 January 2011 - 16:14

А с чьего компа (или под кем в терминал) - зависит?
Юзер, часом, не любитель все по-своему понастроить/пораскрасить?
  • 0
Киев

#5   Lighta

Lighta

      Лейтенант

    • Пользователи
    • PipPip
    • Сообщений: 71
    • Регистрация: 04-March 10
    • Откуда:Ровно , Ровенская Область , Украина

Отправлено 14 January 2011 - 16:20

Юзер любытель ще той понастраювати))))), термінал, з разних компів заходим, але ж настройкі зберігаються в раб.каталозі
  • 0

#6   Zaval

Zaval

      Генерал-полковник

    • Пользователи
    • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
    • Сообщений: 1109
    • Регистрация: 26-December 07
    • Откуда: , ,

Отправлено 14 January 2011 - 16:23

Щось накрутив з шриф тами
  • 0
Киев

#7   Lighta

Lighta

      Лейтенант

    • Пользователи
    • PipPip
    • Сообщений: 71
    • Регистрация: 04-March 10
    • Откуда:Ровно , Ровенская Область , Украина

Отправлено 14 January 2011 - 16:29

так в основному числа відображаються, так що шрифт наврядчи
  • 0

#8   pepe

pepe

      Генерал-полковник

    • Пользователи
    • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
    • Сообщений: 1148
    • Регистрация: 12-April 08
    • Откуда: , ,

Отправлено 14 January 2011 - 16:33

Може не помещается в поле шрифт?
  • 0
Спасибо не надо, помог - есть "+" в репутацию.

#9   Kazimar

Kazimar

      Подполковник

    • Пользователи
    • PipPipPipPipPip
    • Сообщений: 136
    • Регистрация: 04-February 09
    • Откуда: , ,

Отправлено 14 January 2011 - 16:39

Открой реестр Windows. Поиском найди там все что касается 1С. (HKEY_CURRENT_USER\Software\1C) Когда найдеш, увидиш там папку с именем твоего юзера. Удали всю его папку
Правда придется ему путь заново прописать к базе и панель инструментов выставить по новому.
Должно помочь.
  • 0

#10   Lighta

Lighta

      Лейтенант

    • Пользователи
    • PipPip
    • Сообщений: 71
    • Регистрация: 04-March 10
    • Откуда:Ровно , Ровенская Область , Украина

Отправлено 14 January 2011 - 16:43

отчет у всіх однаковий! і шрифт у всіх однаковий, чого у всіх інших нормально відображається, так і поле також розширяли)))

Добавлено (14.01.2011, 16:43)
---------------------------------------------
може вуду)))) чи пороблено юзеру biggrin

  • 0

#11   Kazimar

Kazimar

      Подполковник

    • Пользователи
    • PipPipPipPipPip
    • Сообщений: 136
    • Регистрация: 04-February 09
    • Откуда: , ,

Отправлено 14 January 2011 - 16:43

Только делай все это с его рабочего места
  • 0

#12   Lighta

Lighta

      Лейтенант

    • Пользователи
    • PipPip
    • Сообщений: 71
    • Регистрация: 04-March 10
    • Откуда:Ровно , Ровенская Область , Украина

Отправлено 14 January 2011 - 16:44

Мда, да робочу папку я вже зносила і нову робила, не допомогло
  • 0

#13   Kazimar

Kazimar

      Подполковник

    • Пользователи
    • PipPipPipPipPip
    • Сообщений: 136
    • Регистрация: 04-February 09
    • Откуда: , ,

Отправлено 14 January 2011 - 16:46

Попробуй убрать форматирование из колонки.
Или сформируй у него отчет сохрани в Ексель и посмотри там это число.
  • 0

#14   pepe

pepe

      Генерал-полковник

    • Пользователи
    • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
    • Сообщений: 1148
    • Регистрация: 12-April 08
    • Откуда: , ,

Отправлено 14 January 2011 - 16:47

Не в робочій папці справа, а у реестрі Windows. Попробуй рекомендації Kazimar, в мене було подібне з меню.
  • 0
Спасибо не надо, помог - есть "+" в репутацию.

#15   Lighta

Lighta

      Лейтенант

    • Пользователи
    • PipPip
    • Сообщений: 71
    • Регистрация: 04-March 10
    • Откуда:Ровно , Ровенская Область , Украина

Отправлено 14 January 2011 - 16:52

Ок, дякую
  • 0




Количество пользователей, читающих эту тему: 0

0 пользователей, 0 гостей, 0 анонимных