Перейти к содержимому

Перейти
Перейти

Допоможіть з строкою введення


  • Авторизуйтесь для ответа в теме
Сообщений в теме: 18

#1   Lighta

Lighta

      Лейтенант

    • Пользователи
    • PipPip
    • Сообщений: 71
    • Регистрация: 04-March 10
    • Откуда:Ровно , Ровенская Область , Украина

Отправлено 04 March 2010 - 16:12

Допоможіть будь-ласка! яким чином можна зробити так щоб при введенні нової позиції в одну строку
можна щоб вибирались позиції з довідника ТМЦ кілька кодів ТМЦ підряд через ;
Буду дуже вдячна!!!
  • 0

#2   pepe

pepe

      Генерал-полковник

    • Пользователи
    • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
    • Сообщений: 1148
    • Регистрация: 12-April 08
    • Откуда: , ,

Отправлено 04 March 2010 - 16:16

А проводки як будуть формуваться, по першому коду, списуватися буде яка кількість (загальна по першому, іншому, буде ділитись по всім)? Незрозуміло для чого це потрібно.
  • 0
Спасибо не надо, помог - есть "+" в репутацию.

#3   Lighta

Lighta

      Лейтенант

    • Пользователи
    • PipPip
    • Сообщений: 71
    • Регистрация: 04-March 10
    • Откуда:Ровно , Ровенская Область , Украина

Отправлено 04 March 2010 - 16:22

Ніякі проводки не використовуються, буде довідник Аналогі, в якому просто будуть відображатись для одягу аналогі на які можна замінити, але щоб не використовувати певну кількість однакових реквізитів буде тільки один реквізит КодТмц, в якому буде відображатись певна кількість вибраних ТМЦ
  • 0

#4   pepe

pepe

      Генерал-полковник

    • Пользователи
    • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
    • Сообщений: 1148
    • Регистрация: 12-April 08
    • Откуда: , ,

Отправлено 04 March 2010 - 16:51

Якщо це буде новий довідник, його треба створювать як підлеглий, він має мати поля, у які у будуть записуватися вибрані коди. Вивід на екран чи на друк - програмно.
  • 0
Спасибо не надо, помог - есть "+" в репутацию.

#5   Ardi

Ardi

      Генерал-полковник

    • Пользователи
    • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
    • Сообщений: 958
    • Регистрация: 27-January 09
    • Откуда:Столица

Отправлено 04 March 2010 - 16:58

1 - какой 1с установлен.
2 - допрограммировать нужно.
  • 0

#6   Lighta

Lighta

      Лейтенант

    • Пользователи
    • PipPip
    • Сообщений: 71
    • Регистрация: 04-March 10
    • Откуда:Ровно , Ровенская Область , Украина

Отправлено 05 March 2010 - 11:45

Довідник має поля наименование і кодиТМЦ(строка, неогран.), вивід на екран, щоб потім при введені і виборі позиції цього довідника, вибрана позиція відображалась в таблиці значень іншого довідника, мене просто цікавить поле КодТМЦ, а саме щоб там можна було вибирати в одне поле кілька ТМЦ через ;
може використати щось типу строка с разделителем. Просто неуявляю як((
1с 7.7
Процедурка здається має бути ОбработкаВибораЗначения

Добавлено (05.03.2010, 11:45)
---------------------------------------------
Процедура ЗаполнитьКодТМЦ()

Если Выбран()=0 Тогда
Возврат;
КонецЕсли;
К_ТМЦ = СоздатьОбъект("Справочник.ТМЦ");
Стр=СоздатьОбъект("Текст");
К_ТМЦ.ВыбратьЭлементы();
Пока К_ТМЦ.ПолучитьЭлемент() = 1 Цикл
Стр.ДобавитьСтроку("К_ТМЦ.Код");
Стр.ДобавитьСтроку("РазделительСтрок");
КонецЦикла;
КодТМЦ = Стр;
КонецПроцедуры
//=================================================
Процедура ДобавитьАналог()
Перем ФормаЗаписи;
ОткрытьФормуМодально("Справочник.ТМЦ",Контекст,,,ТекущийЭлемент());
ЗаполнитьКодТМЦ();
КонецПроцедуры
//===========================
Ось таке написала((( назначила кнопці Процедуру ДобавитьАналог() Тільки в поле КодТМЦ нічого не добавляє((. Допоможіть!!!

  • 0

#7   Lighta

Lighta

      Лейтенант

    • Пользователи
    • PipPip
    • Сообщений: 71
    • Регистрация: 04-March 10
    • Откуда:Ровно , Ровенская Область , Украина

Отправлено 05 March 2010 - 12:13

Навіть переправивши прог.код на частину що Plus запропонував з довідника навіть елемент не вибирається і не записується в поле КодТМЦ(((
  • 0

#8   Anderson

Anderson

      Полковник

    • Пользователи
    • PipPipPipPipPipPip
    • Сообщений: 178
    • Регистрация: 05-March 08
    • Откуда: , ,

Отправлено 05 March 2010 - 12:42

Вообще без обид это кривое решение данной задачи.
Quote (pepe)
його треба створювать як підлеглий, він має мати поля, у які у будуть записуватися вибрані коди. Вивід на екран чи на друк - програмно.
вот с этим решением я согласен.
Сделайте тз на форме и при открытии ту вставляйте все подчиненные аналоги данной позиции.
  • 0

#9   Lighta

Lighta

      Лейтенант

    • Пользователи
    • PipPip
    • Сообщений: 71
    • Регистрация: 04-March 10
    • Откуда:Ровно , Ровенская Область , Украина

Отправлено 05 March 2010 - 12:46

КодТМЦ - це реквізит Аналогі, поле куди будуть записуватись коди справочніка ТМЦ, типу 34;23; в одну строку. Код - реквізит справочніка ТМЦ
Які обіди)))) Я тільки розпочала вивчати 1С, тому мало що знаю, і неможу оптимальний варіант найти(((
  • 0

#10   Lighta

Lighta

      Лейтенант

    • Пользователи
    • PipPip
    • Сообщений: 71
    • Регистрация: 04-March 10
    • Откуда:Ровно , Ровенская Область , Украина

Отправлено 05 March 2010 - 12:48

тільки вибраних)))
  • 0

#11   Lighta

Lighta

      Лейтенант

    • Пользователи
    • PipPip
    • Сообщений: 71
    • Регистрация: 04-March 10
    • Откуда:Ровно , Ровенская Область , Украина

Отправлено 05 March 2010 - 15:15

Всетаки буду робити ТЗ(мудра підказка), тільки ще не знаю як)))
  • 0

#12   Anderson

Anderson

      Полковник

    • Пользователи
    • PipPipPipPipPipPip
    • Сообщений: 178
    • Регистрация: 05-March 08
    • Откуда: , ,

Отправлено 05 March 2010 - 15:49

посмотрите как реализован механизм единиц измерения в типовых
  • 0

#13   Shlavik

Shlavik

      Лейтенант

    • Пользователи
    • PipPip
    • Сообщений: 56
    • Регистрация: 30-January 09
    • Откуда: , ,

Отправлено 05 March 2010 - 16:07

Lighta, прошу прощения, но буду писать на русском.
До того как начать заполнение аналогов товара я бы определился со структурой данных.
1. Создал справочник "Аналоги", подчиненный справочнику ТМЦ.
2. У справочника Аналоги обязательно создал бы реквизит вида Справочник.ТМЦ.
После этого бы заморачивался способами заполнения справочника Аналоги (программно или интерактивно) и способом его отображения (в виде закладки с таблицей аналогов, списком или по кнопке)
Использовать реквизиты типа "строка неограниченной длины" старался бы в последнюю очередь...
В качестве примера рекомендую посмотреть конфигурацию ТиС в части справочник Номенклатура + ТипыЦен + Цены.
Имея Владельца-Элемент справочника ТМЦ, можно легко выбрать всех подчиненных ему Аналогов.
  • 0
Bis dat, qui cito dat
(сокращение 32-ой сентенции Публия Сируса)
--------------------

Кто не читает личные сообщения (ЛС), тот... сам за себя...


#14   Lighta

Lighta

      Лейтенант

    • Пользователи
    • PipPip
    • Сообщений: 71
    • Регистрация: 04-March 10
    • Откуда:Ровно , Ровенская Область , Украина

Отправлено 10 March 2010 - 10:08

При відкритті форми Позиції наборів одягу має відображати в ТЗ аналогічні позиції одягу якщо вони є введені в довіднику СЗ(цей довідник ніхто не бачить, він зберігає тільки інфу про аналогічні позиції по коду ТМЦ через ; (тому використовую ИзСтрокиСРазделителем, ы тому КодТМЦ-строка з неогр.)
Процедура ПриОткрытии()
Перем Рек;
Перем а;
СпрСЗ=СоздатьОбъект("Справочник.СЗ");
СпрСЗ.ВыбратьЭлементы();
Если ПустоеЗначение(Рек)=1 Тогда
Возврат;
Иначе
Сп=СоздатьОбъект("СписокЗначений");
СпСЗ=СоздатьОбъект("Справочник.СЗ");
СпСЗ.ИспользоватьВладельца(ТекущийЭлемент());
СпСЗ.ВыбратьЭлементы();
Пока СпСЗ.ПолучитьЭлемент() = 1 Цикл
Сп.ДобавитьЗначение(СпСЗ.ПолныйКод(),СпСЗ.Наименование);
Сп.ДобавитьЗначение(СпСЗ.КодТМЦ,"КодТМЦ");
Сп.ИзСтрокиСРазделителями("КодТМЦ");
РазмерСписка=Сп.РазмерСписка();
СпТМЦ=СоздатьОбъект("Справочник.ТМЦ");
Для а=1 по РазмерСписка Цикл
Если СпТМЦ.НайтиПоКоду("КодТМЦ") Тогда;//має замість коду ТМЦ(Код) відображати назву ТМЦ
Назв_ТМЦ=СпТМЦ.Наименование;
Сп.ДобавитьЗначение("Назв_ТМЦ");
ТабЗнач.Выгрузить(Сп); //в таблицю значень має вигружати список значень у вигляді назв ТМЦ
КонецЕсли;
КонецЦикла;
КонецЦикла;
КонецЕсли;
КонецПроцедуры
Але нічого нажаль не виводить в табл значень((
  • 0

#15   Lighta

Lighta

      Лейтенант

    • Пользователи
    • PipPip
    • Сообщений: 71
    • Регистрация: 04-March 10
    • Откуда:Ровно , Ровенская Область , Украина

Отправлено 10 March 2010 - 14:34

ТЗ є назва - ТабЗнач
Строка неогран. - в довіднику СЗ, назва реквізиту КодТМЦ, (заповнене щоб глянути чи відображає в ТЗ) заповнене кодами ТМЦ з довідника ТМЦ
В ТЗ потрібно відобразити з довідника СЗ поле КодТМЦ, попередньо з нього "витянути" напр. 234;455;455; коди ТМЦ і записати по цих кодах наименование ТМЦ у вигляді 1строка -Одяг 1, 2строка- Одяг 2
ТЗ треба буде редагувати, видаляти, щоб воно і видаляло з довідника СЗ
  • 0

#16   Lighta

Lighta

      Лейтенант

    • Пользователи
    • PipPip
    • Сообщений: 71
    • Регистрация: 04-March 10
    • Откуда:Ровно , Ровенская Область , Украина

Отправлено 10 March 2010 - 16:07

в довіднику ТМЦ тип кода - текстовый, але автоматично нумерує цифрами
ТЗ розташовано в формі ПозиціїНаборуОдягу
  • 0

#17   Lighta

Lighta

      Лейтенант

    • Пользователи
    • PipPip
    • Сообщений: 71
    • Регистрация: 04-March 10
    • Откуда:Ровно , Ровенская Область , Украина

Отправлено 10 March 2010 - 16:29

ПриОткрытии() добавити кусок до того що я написала? в яку частину саме?
КодТМЦ - реквізит довідника СЗ, який не видно взагалі на формі ПозиціїНаборуОдягу, просто з нього витягується інфа в ТЗ
  • 0

#18   Lighta

Lighta

      Лейтенант

    • Пользователи
    • PipPip
    • Сообщений: 71
    • Регистрация: 04-March 10
    • Откуда:Ровно , Ровенская Область , Украина

Отправлено 10 March 2010 - 16:59

Тоді в яку частину процедури ПриОткрытии мені вставити
Code
    ТабЗнач.Загрузить(ЗначениеИзСтроки(КодТМЦ));  
   Если ПустоеЗначение(КодТМЦ)=1  Тогда  
    ТабЗнач.НоваяКолонка("Аналог","Справочник.ТМЦ",,,,,,);   
   Иначе  
    Попытка    
     ТабЗнач.УстановитьПараметрыКолонки("Аналог","Справочник.ТМЦ",,,"Аналог",50,);   
    Исключение   
    КонецПопытки;  
   КонецЕсли;

?
  • 0

#19   Lighta

Lighta

      Лейтенант

    • Пользователи
    • PipPip
    • Сообщений: 71
    • Регистрация: 04-March 10
    • Откуда:Ровно , Ровенская Область , Украина

Отправлено 12 March 2010 - 16:18

Такі догадалась cool в цикл добавити shy

Добавлено (12.03.2010, 16:18)
---------------------------------------------

Quote (plus)
Code
Процедура ИзмТЗ()
кол="";
Если ВвестиЗначение(кол,"Выбирите","Справочник.ТМЦ")=1 Тогда
ТабЗнач.Аналог=кол;
КодТМЦ=ЗначениеВСтроку(ТабЗнач);
КонецЕсли;
КонецПроцедуры

в процедуре ПриОткрытии() добавить

Code
ТабЗнач.Загрузить(ЗначениеИзСтроки(КодТМЦ));
Если ПустоеЗначение(КодТМЦ)=1 Тогда
ТабЗнач.НоваяКолонка("Аналог","Справочник.ТМЦ",,,,,,);
Иначе
Попытка
ТабЗнач.УстановитьПараметрыКолонки("Аналог","Справочник.ТМЦ",,,"Аналог",50,);
Исключение
КонецПопытки;
КонецЕсли;


Непрацює - вибирається елемент з довідника ТМЦ але в ТЗ нічого не відображається
  • 0


Обратно в Программирование и конфигурирование 1С Предприятия 7.7

Похожие темы

  Название темы Автор Статистика Последнее сообщение



Количество пользователей, читающих эту тему: 0

0 пользователей, 0 гостей, 0 анонимных